Astra

Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Site-ul astra-passengers.ro este proprietatea exclusiva a ASTRA VAGOANE CALATORI SA.

1. Toate materialele si informatiile continute in acest site web sunt proprietatea exclusiva a ASTRA VAGOANE CALATORI SA. Ele nu pot fi reproduse integral sau partial ori modificate sub nici o forma fara acordul prealabil scris al proprietarului.

2. Desi obiectivul nostru este de a va transmite informatii actualizate si exacte, nu putem garanta ca prezentul site web nu contine erori, datorate unor erori de programare sau altele. Orice inadvertente, va invitam sa ni le comunicati.

3. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz ASTRA VAGOANE CALATORI SA nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar in cazul in care a fost informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

4. Completarea si expedierea formularului de contact prin email nu reprezinta o garantie a receptionarii acestuia. Daca nu sunteti contactat in 24 de ore de un reprezentant al ASTRA VAGOANE CALATORI SA, va invitam sa luati legatura cu unul din reprezentantii ASTRA VAGOANE CALATORI SA, telefonic.

5. Prin accesarea acestui site, in conformitate cu prevederile legale GDPR, ASTRA VAGOANE CALATORI SA nu prelucreaza datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii formularelor de contact si inscriere.

6. Confidentialitate – ASTRA VAGOANE CALATORI SA nu garanteaza ca utilizarea de catre Utilizator a acestui site va fi confidentiala. ASTRA VAGOANE CALATORI SA nu este responsabila pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care UTILIZATORUL o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit cabinetului sa primeasca informatii cu caracter personal.

7. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui ASTRA VAGOANE CALATORI SA, serviciile si angajatii acestuia. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

8. Daca considerati ca orice material de pe acest site violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

9. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

10. ASTRA VAGOANE CALATORI SA isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar de la data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

 

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/avcactive/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373